XXVII Festa culinària de l'APAE
Dissabte 16 de novembre del 2019
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

La sala de congressos del Complex Esportiu i Sociocultural d’Encamp acollirà el pròxim 16 de novembre, a partir de les 18 hores, la 27a edició de la festa culinària de l’APAE.


La temàtica central d’aquesta edició seran les receptes a base de llegums i viandes com a ingredient principal. Aquests plats entraran a concurs en la categoria d’adults (persones de més de 14 anys), on s’atorgaran quatre premis, al plat més ben elaborat, al més original, al que té els ingredients més ben combinats i al més ben presentat.

D’altra banda, el certamen segueix apostant pels més joves amb la categoria infantil, per a nenes i nens de 5 a 14 anys, que enguany poden presentar a concurs elaboracions de pizzes. Les receptes presentades competiran per un dels quatre premis existents, les postres més ben elaborades, les més ben presentades, les que aporten els ingredients més originals i aquelles amb la millor combinació d’ingredients.

El programa d'activitats de la vetllada començarà a les 18 hores amb la presentació dels plats i la deliberació del jurat. A les 19 hores un grup d'acordionistes actuarà, donant pas, a les 20 hores a l'actuació de l'Esbart Sant Romà d'Encamp. Tot seguit, a les 20.30 hores, es realitzarà un tastet dels plats presentats i un sopar serà ofert per Rebost del Padrí, tot amenitzat per la música de les acordions.

Enguany, com a novetat, es realitzarà un tastet de pernil a càrrec d'El Rebost del Padrí. Tothom que assisteixi a aquest tastet de la Festa Culinària haurà de pagar 2 euros.

La vetllada finalitzarà amb un ball de nit.

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
APAE
Associació Pro-Agermanament d'Encamp
Tél. 302024

Col·labora
Comú d'Encamp