“El llop no és tan dolent com el pinten”, contacontes
Dissabte 9 de gener del 2021
A les 11.30 h
Biblioteca Comunal del Pas de la Casa, Encamp

El llop no és tan dolent com el pinten, contacontes 

La Moixera, educació ambiental ens presenta aquest espectacle destinat a infants a partir de 5 anys, amb l'objectiu de transmetre valors mediambientals i donar a conèixer el patrimoni natural del nostre país.

A través de diferents contes clàssics, els nens coneixeran el llop i el seu hàbitat. Un espectacle de petit format que juga amb elements efectistes i visuals per als més petits. A través de l’expressió corporal, la veu i alguns objectes que apareixen al llarg de l’espectacle, els infants segueixen una nova interpretació dels contes, i entendran que el llop no és tan dolent com el pinten…

Intèrpret: Anna Frases

Durada: 30 minuts

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Anna Frases 

Hora:
A les 11.30 h

Biblioteca Comunal del Pas de la Casa

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704
Ampliar mapa
Entrada adult: 2 € · Infantil: 0 €· Places limitades

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.



Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria