Shuffle Express en concert
Divendres 26 de febrer del 2021
A les 20 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

Concert de Shuffle Express

Aquest tren, impulsat per Paul DeVille a la guitarra i veu, Virginia Yañez al teclat i veu, Marc Milian al baix i contrabaix, i Dante Falótico a la bateria, es caracteritza pels seus variats espectacles que van des de les composicions pròpies fins al blues més tradicional en els seus diferents estils i ritmes, així com també a sons més contemporanis, sempre plens d'improvisacions i matisos.


NOTA: També podreu seguir l'activitat en directe a través del nostre canal de Youtube (agendaandorra) i per andorradifusio.ad.

 

Hora:
A les 20 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Entrada: 5 €

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria