Club de lectura virtual "Ànima de tramuntana”
Dimecres 24 de febrer del 2021
A les 19 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

Parlarem del llibre Ànima de tramuntana, de l’escriptora Núria Esponellà. Una història d’una parella d’arqueòlegs actual i en paral·lel la reconstrucció històrica de les seves descobertes ibèriques en terres empordaneses.

Per a majors de 16 anys

Hora:
A les 19 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp