Xerrada literària amb Maria Barbal
Dimarts 26 de novembre del 2019
A les 20 h
Biblioteca Comunal d'Encamp, Encamp

La Biblioteca Comunal d'Encamp organitza una xerrada literària a càrrec de Maria Barbal i Farré, una de les autores catalanes més llegides i amb més obres traduïdes en l'actualitat.

Maria Barbal ens parlarà de la seva obra i especialment de la seva darrera novel·la, A l'amic escocès, que s'inclou en el cicle dedicat al Pallars, comarca nadiua de l'autora, i que va iniciar amb l'obra Pedra de tartera.

L'obra de Maria Barbal es basa en el gènere de la novel·la, la prosa, la narrativa breu i infantil, així com en el teatre. El conjunt de la seva trajectòria literària la va portar a rebre la Creu de Sant Jordi.

La xerrada, en què col·labora la Institució de les Lletres Catalanes, està recomanada per a lectors a partir de 16 anys.

Hora:
A les 20 h

Biblioteca Comunal d'Encamp

Any rere any, la Biblioteca Comunal d'Encamp organitza un bon grapat d'activitats com ara els clubs de lectura, cursos temàtics, xerrades literàries i temàtiques, exposicions, tallers, concursos, bibliopiscina, contacontes i moltes més.

Com sempre, la nostra inquietud és crear, fomentar i consolidar els hàbits de lectura, començant pels més menuts i continuant amb l’etapa adulta. A la Biblioteca tenim una cosa molt clara, les relacions humanes i el contacte directe a través del joc, la lectura i la diversió són la base per crear un teixit social saludable, actiu i sensible amb l’entorn.

És per aquest motiu que totes i cada una de les activitats estan pensades per assolir els nostres reptes: informar, formar i divertir. Perquè volem que ens acompanyeu, que participeu i que aprenguem junts.


Biblioteca Comunal d'Encamp. Tel.: +376 732 704Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon (+376) 732 704.
http://bibliotecaencamp.wordpress.com
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp