Calendari d'advent
Divendres 27 de novembre del 2020 - Divendres 25 de desembre del 2020
Oficina de Turisme d'Encamp, Encamp

El calendari d'advent des del balcó de l'oficina de turisme ha estat una de les tradicions dels darrers anys, per a realitzar el compte enrere fins a les festes de Nadal a la parròquia, i que reunia desenes d'infants cada tarda a la plaça del Consell.

Les mesures de prevenció per la COVID-19 han obligat a repensar aquest format per evitar possibles aglomeracions i és per això que el Comú ha preparat un calendari d'advent, per a cada infant censat a la parròquia i que enguany compleixin com a màxim 11 anys, que es podrà recollir a les oficines de turisme d'Encamp o del Pas de la Casa a partir del divendres 27 de novembre i durant tota la setmana següent en l'horari de les oficines de 9 h a 13 h i de 15 h a 19h.

Els calendaris inclouen el programa d'activitats de Nadal i una carta dels desitjos per enviar als Reis Mags o al Pare Noel i que es podran dipositar en una bústia màgica que habilitarà el Comú a partir de l'encesa de llums.

Enguany el Comú està treballant en un programa d'actes i activitats que s'adapti a les mesures de prevenció per la COVID-19, amb el doble objectiu de dinamitzar la parròquia i generar il·lusió i uns bons moments a totes les famílies durant les festes de Nadal i Reis i que es presentarà la setmana vinent.

Oficina de Turisme d'Encamp

L’Oficina de Turisme s’ubica a un lloc privilegiat: la plaça del Consell, a la confluència de dues de les vies més simbòliques del nucli antic: el carrer Major i l’avinguda de Joan Martí, al costat del riu Valira d’Orient. A l’entorn d’aquesta ubicació tan cèntrica trobaràs supermercats, pastisseries, restaurants, hotels i altres establiments d’interès.

Tot i tractar-se d’un local petit, a l’interior trobaràs informació molt valuosa. Els horaris d’atenció al públic són els següents:

Hivern (fins al final de la temporada d’esquí)
De dilluns a divendres de 9 a 13 h i de 15 a 19 h
Dissabtes, diumenges i festius de 15 a 19 h

Resta de l’any
Tots els dies de 9 a 13 h i de 15 a 19 hActivitat gratuïta

Més informació

Oficina de Turisme d'Encamp
Plaça del Consell, 1
AD200 Encamp- Principat d'Andorra
Tel.: + 376 731 000
turisme@encamp.adOrganitza
Comú d'Encamp