Concurs d'aparadors i decoració de Nadal
Dimarts 1 de desembre del 2020 - Dimarts 15 de desembre del 2020
Per diversos llocs de la parròquia, Encamp

Encamp prepara les activitats de Nadal amb el primer concurs d'aparadors i decoració nadalenca en el que hi poden participar comerços, hotels, bars i restaurants de la parròquia però també particulars amb la decoració de façanes, balcons i jardins.

El concurs d'aparadors i decoració nadalenca, és la primera edició i es realitza en col·laboració amb les entitats empresarials i comercials de la parròquia.

El termini per presentar la butlleta de sol·licitud acaba el dia 15 de desembre, i tots els participants rebran un val de 20 euros, que hauran de passar a recollir per qualsevol de les oficines de turisme de la parròquia per gastar durant el mercat de Nadal.

Els premis del I Concurs d'Aparadors i Decoració de Nadal van des de 150 €  fins a 450 € depenen de la categoria i serà un jurat que emetrà el veredicte tenint en compte també els "likes" a les xarxes socials sota l'etiqueta #femparròquiaEncamp.

El conseller de turisme i reactivació econòmica, Nino Marot, ha explicat que "l'obertura de la frontera està condicionant una part del calendari d'actes, però hi ha una part molt important d'accions que estant pensades perquè les famílies d'Encamp i del Pas de la Casa passin un Nadal divertit i engrescador". Una part de les iniciatives van adreçades "a generar un entorn atractiu per als visitants i acollidor per als encampadans" en paraules del Conseller.

El Comú ha organitzat també, dos tallers de decoració nadalenca per aportar idees als participants, totalment gratuïts i que es duran a terme a La Valireta els dies 5 i 12 de desembre. Per assistir als tallers és imprescindibles inscriure's a cultura@encamp.ad o bé trucant a 731 490

Per diversos llocs de la parròquia


Activitat gratuïta

Més informació

Oficina de Turisme d'Encamp
Plaça del Consell, 1
AD200 Encamp- Principat d'Andorra
Tel.: + 376 731 000
turisme@encamp.adOrganitza
Comú d'Encamp