'Intramuros'
Dijous 19 de novembre del 2020
A les 21 h
Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp, Encamp

Intramuros és la quarta obra d'Alexis Michalik. Després d’una curta però intensa carrera d’actor en el món del teatre i del cinema, Michalik va començar a dirigir i a escriure. Des de llavors ha estat guardonat amb 7 Molières i ha acumulat una exitosa carrera professional. Gràcies a la Saison Culturelle de l'ambaixada francesa a Andorra, amb la coproducció del Comú d'Encamp, es podrà veure la darrera obra de Michalik, Intramuros, a la Sala de Festes del Complex, actualment en cartellera a La Pépinière théâtre de París.

Sinopsi de l'obra: Richard, un director que impartirà la seva primera classe de teatre a la presó, espera una forta afluència, que el condueixi a altres projectes, però només apareixeran dos interns: Kevin i Ange. Richard, ajudat per una de les seves antigues actrius –per cert, la seva exdona– i per una treballadora social sense experiència, decideix tirar endavant la seva classe de totes maneres.

L'obra de teatre forma part de la programació de l'Ambaixada de França a Andorra en el marc de la Saison Culturelle 2020-2021.

Les entrades es posaran a la venda a partir del 3 de novembre. Les localitats s'han reduït al 30% seguint les mesures de prevenció de la COVID19.

Coproducció amb l'Ambaixada de França a Andorra.

Hora:
A les 21 h

Sala de festes del Complex Esportiu i Sociocultural d'Encamp

Ampliar mapa
Entrada per a adults: 20 € - Carnet Jove: 10 € - Infants escolars: 5 €
Venda d'entrades aquí. 

Més informació
Departament de Cultura d'Encamp
Tel. (+376) 731 490
www.comuencamp.ad


Organitza
Comú d'Encamp