Petit cap de setmana
Dissabte, 16 de setembre del 2017 - Diumenge, 17 de setembre del 2017
Escaldes-Engordany

Els dies 16 i 17 de setembre la plaça Coprínceps i el Prat del Roure acolliran tot tipus de tallers creatius, sessions de teatre, espectacles i, fins i tot, un pícnic electrònic. 

El 16 de setembre, a les 11 h, una gimcana en família donarà el tret de sortida al “Petit cap de setmana”, a la plaça Coprínceps. Els participants hauran de superar una sèrie de proves creatives per tota la parròquia i aconseguir el premi! En finalitzar l’activitat, es lliuraran els premis i podrem gaudir d’un vermutet. I no ens mourem de la plaça Coprínceps perquè a continuació el Cor de Rock d’Encamp actuarà per a l’ocasió.

A la tarda, a les 17.30 h, 'Còmix', espectacle en què dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arribaran per fer-nos riure. Faran música impossible, teatre “reciclàssic”, faran l’animal i fins i tot ens avançaran el futur en viu i en directe! Cap ales 18.30 h, a la mateixa plaça, tallers creatius per a families i paradetes de berenars originals.

El dissabte 17 de setembre les activitats es traslladaran al Prat del Roure. A les 11h. començarà la segona jornada del “Petit cap de setmana” amb el taller de dansa “Escolta i balla” i, a les 11.30h, un taller de cuina permetrà als petits xefs elaborar els seus millors plats. A les 12h, les famílies tindran una cita amb l’espectacle “L’arbre Kirikú” a càrrec dels alumnes de l‘Animal Escola de Teatre. Finalment, per acomiadar el “Petit Cap de setmana”, de les 13 a les 15 h, als jardins del Prat del Roure, tindrà lloc el pícnic electrònic, en què les famílies podran gaudir de la música mentre dinen amb la carmanyola i les estovalles de casa.

Lloc: Diferents indrets de la parròquia


Activitats gratu√Įtes

Organitza
Com√ļ d'Escaldes-Engordany