1. 2, 3... Tailàndia · Cicle de cinema tailandès
Dimecres 18 de setembre del 2019 - Diumenge 29 de setembre del 2019
Cinemes Illa Carlemany, Escaldes-Engordany

Dimecres 18 de setembre, a les 20 h
Acte d’inauguració
PEE MAK (2013)
Director: Banjong Pisanthanakum
Gènere: Comèdia de terror

Mak va anar a la guerra a l’inici de la dinastia Rattanakosin. A la guerra es va fer amic de Ter, Puak, Shin i AEY, als quals va salvar la vida. Acabada la guerra, Mak convida els quatre amics a casa seva, i els presenta la seva dona Nak i el seu fill Dang. Durant l’estada a Phra Khanong, els seus amics s’assabenten d’un rumor sobre Nak.

Dijous 19 de setembre, a les      20 h
Bad Genius (2017)
Director: Nattawut Poopiriya
Gènere: Thriller, basada en fets reals

Lynn, una estudiant superdotada, aconsegueix entrar en una prestigiosa escola tailandesa. Un dia li proposen de guanyar diners ajudant altres alumnes a fer trampes en els exàmens. Quan Lynn s’adona del poder que té a les mans, traça un pla molt més ambiciós.

 

Diumenge 22 de setembre, a les 12 h
The Blue Elephant (2006)
Director: Kompin Kemgumnird
Gènere: Animació, aventures, familiar

The Blue Elefant és la història de Khan Kluay, un elefant jove i inquiet que emprèn un viatge per buscar el seu pare desaparegut. Durant el viatge, Khan Kluay aprèn a viure amb els humans, però sobretot aprèn una lliçó de vida, amistat i valors.

 

Dimecres 25 de setembre, a les 20 h
The Teacher’s Diary (2014)
Director: Nithiwat Tharatorn
Gènere: Drama romàntic

Song és un professor d’una escola rural. El diari d'Ann, exprofessora d’aquesta escola, és l'única cosa que li fa companyia. Al diari hi ha escrites moltes històries d'Ann. Un any més tard, Ann torna com a professora a l’escola i descobreix que les seves històries s’han publicat en un llibre.

 

Dijous 26 de setembre, a les 20 h
Brother Of The Year (2018)
Director: Witthaya Thongyooyong (as Vithaya Thongyuyong)
Gènere: Comèdia dramàtica

Chad i Jane són dos germans amb personalitats completament oposades. Chad és un jove mandrós que mai aconsegueix res, mentre que Jane és una jove responsable que sempre sobresurt en tot el que fa. Quan Chad s'assabenta que la seva germana està a punt de casar-se i traslladar-se a viure al Japó, intenta trencar la relació.

 

Diumenge 29 de setembre, a les 12 h
Thong Dee Fun Khao (2017)
Director: Bin Bunluerit
Gènere: Acció, arts marcials

Thong Dee Fun Khao explica la vida del general Thongdee, com va passar de ser un jove descontrolat a un llegendari lluitador de muay thai. Basada en la història real del guerrer "Dents Blanques", del període Ayutthaya de Tailàndia.

 

Cinemes Illa Carlemany

Ampliar mapa
Entrada gratuïta

Organitza
Govern d'Andorra · Ambaixada tailandesa

Col·labora
Illa Carlemany