“Per amor a l'art” · 'Nommos, reptilians i grisos. Els extraterrestres com a muses de l’art'
Dimecres 6 de maig del 2020
A les 20 h
Taller tèxtil i de vidre, Escaldes-Engordany

Estem sols a l’univers? Aquesta és una de les múltiples incògnites de la humanitat encara per resoldre. No obstant això, tot i la manca d’evidència científica contundent, l’art n’ha donat resposta en nombroses ocasions. Des de les representacions prehistòriques de deïtats que baixaven del cel, fins als alienígenes contemporanis de Robert Llimós, no són pocs els exemples que insinuen possibles contactes humans amb éssers d’un altre món.

Farem una passejada per aquestes i altres representacions en què els extraterrestres han estat muses de l’art. Descobrirem tot un món de races alienígenes (nommos, reptilians, grisos, etc) i tornarem a plantejar-nos, una vegada més, si estem sols a l’univers...

A càrrec de Meri Blanco Lara, historiadora de l‘art.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

Per a més informació:
Tel.: 890 853 
tallertextil@e-e.adHora:
A les 20 h

Taller tèxtil i de vidre
L’Escola Taller Tèxtil del Comú d’Escaldes-Engordany va començar l'activitat l’any 1983, motivada pel fet de ser una parròquia que gaudeix del privilegi de les aigües termals, úniques a Andorra, i que van servir en el seu moment per desenvolupar una important indústria tèxtil.

Aquesta Escola Taller es va crear amb la finalitat de promoure l’art i l’artesania tèxtil en totes les seves variants, i donar l'oportunitat als participants de canalitzar la capacitat creativa emprant els materials propis. L'any 1995 va néixer el Taller de Vidre, i es va incorporar així una nova tècnica, la del vitrall emplomat.

Aquest taller ha anat creixent i augmentant la seva oferta de tècniques de treball del vidre. Actualment s'imparteixen també les tècniques de vitrall amb coure, vitrofusió i termoformat.
Dins del funcionament del taller, totes les activitats s’adapten a les ganes i a la iniciativa dels participants:
  • cursets d’aprenentatge de les diverses tècniques, 
  • elaboració d’una obra personalitzada,
  • creació d’una obra col·lectiva,
  • creació d’un grup d’experimentació. 

Espai d'Art - Taller Tèxtil i de Vidre
Passeig del Valira, s/n
AD700 Escaldes-Engordany
Principat d'Andorra
Tel.: +376 890 853

HORARIS: 
De dilluns a dijous, de 10 a 13 h i de 15 a 21.30 h 
Dissabtes alterns, de 16 a 19 h

Activitat gratuïta

Organitza
Comú d'Escaldes-Engordany