'Laurence Jenkell - Sweet Candies Caramels’
Dimarts, 20 de juny del 2017 - Dilluns, 11 de setembre del 2017
Escaldes-Engordany

‘Sweet Candies Caramels’ presenta per primer cop a Andorra l’obra de l’artista francesa Laurence Jenkell.

La mostra acull una variada selecció de les famoses escultures amb forma de caramel amb què l’artista treballa des de fa anys. Amb materials i motius diferents, Jenkell explora totes les possibilitats de la forma i ofereix com a resultat una exuberant exposició, plena de vida i color. Entre les disset obres que s’exposaran a l’ArtalRoc hi haurà també un petit grup de escultures menys conegudes però no per això menys importants: quatre simpàtics robots retro provinents del mateix univers acolorit i naïf de l’artista, així com un quadre de grans dimensions fet a partir dels mateixos dolços.

Les setze peces que formen el recorregut urbà a l’avinguda Carlemany són els coneguts ‘Bonbon Drapeau’ de Jenkell, cada un dels quals pren els colors de la bandera d’un país. No hi podien faltar, per descomptat, les banderes d’Espanya, França i Portugal, però n’hi trobarem d’altres, com ara Japó, Argentina i Brasil. El colofó final el posarà Bonbon Drapeu Andorre, escultura que l’artista ha creat especialment en ocasió de la mostra i que estarà situada als peus de l'ArtalRoc. Una peça tant especial que ha estat adquirida pel Govern d’Andorra i passarà a formar part del fons escultòric del país. 


Activitats complementàries:

Dissabte 15 de juliol, a les 17 h – CAEE: Taller de disseny d’embolcalls de caramels.  Les places són limitades, les inscripcions es poden fer al tel. 802 255 o bé a l’a/e centreart@e-e.ad.

Dissabte 22 de juliol, a les 18 h – ARTALROC: Taller d’elaboració de caramels i de decoració de galetes amb Mery Cockie. Les places són limitades, les inscripcions es poden fer al tel. 828 704 o bé a l’a/e sala_exposicions@govern.ad.

Dissabte 5 d’agost, a les 17 h – CAEE: Taller de decoració de pots de caramels. Les places són limitades, les inscripcions es poden fer al tel. 802 255 o bé a l’a/e centreart@e-e.ad.

Dissabte 26 d’agost, a les 17 h– CAEE: Taller Papallones de caramels. Les places són limitades, les inscripcions es poden fer al tel. 802 255 o bé a l’a/e centreart@e-e.ad.

Concurs a Instagram ‘Banderes dolces’

Amb motiu de l’exposició es convoca un concurs internacional a Instagram perquè els visitants interactuïn amb l’obra de l’escultora que ha convertit el caramel en el subjecte central del seu treball. El premi serà un catàleg de l’exposició que s’enviarà per correu en cas que el guanyador resideixi fora d’Andorra. Les bases es podran consultar a la pàgina www.cultura.ad a partir del 20 de juny.

Més informació: Àrea d’Acció Cultural, tel. 875 700 ext. 1271.

Lloc: ARTALROC
ARTALROC (antic CIAM)
Sala d'exposicions del Govern
Av. Carlemany, 8
AD700 Escaldes-Engordany

Tel.: +376 828 704
 
Ampliar mapa
Entrada gratuïta

Més informació
www.cultura.ad

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Comú d'Escaldes-Engordany