‘Tallers d’Art: els projectes’
Dijous 27 de setembre del 2018 - Diumenge 14 d'octubre del 2018
ARTALROC, Escaldes-Engordany

‘Tallers d’Art: els projectes’

Ha arribat el moment de descobrir els projectes que els artistes seleccionats a la darrera edició dels Tallers d’Art – Biennal d’art de Venècia han estat preparant durant aproximadament 6 mesos.

La sala d’exposicions Artalroc acollirà les propostes de Martín Blanco i Philippe Shangti, de les quals en sortirà una d’escollida per ser exposada al pavelló andorrà de la 58a Biennal d’art de Venècia.

D’aquesta manera, i repetint el model de l’edició passada, s’oferirà al públic andorrà la possibilitat de conèixer ambdós projectes abans de revelar quin serà el que representarà Andorra a la Biennal. Cada un dels artistes presentarà una mostra representativa de la seva obra i una maqueta a escala de l’obra dintre del pavelló andorrà, que un any més se situarà a les dependències del Palazzo Ca’ Cappello Memmo de Venècia. Per a l’ocasió, l’Artalroc es dividirà en 2 parts a fi que cada artista tingui el seu espai propi dintre de la sala i, atès que es tracta d’un element crucial per a ambdues propostes, es recrearà la columna central vertebradora de l’espai expositiu venecià.

Els projectes, que han evolucionat al llarg d’aquests sis mesos de treball sota la supervisió de la comissària Zoe, presenten tècniques i significats molt diferents entre elles.

Zoe serà l’encarregada d’escollir l’obra que viatjarà finalment a Venècia per ser exposada al pavelló andorrà i la decisió serà comunicada públicament tot just una setmana després de la inauguració, concretament el dijous 4 d’octubre mitjançant una roda de premsa.


Notes biogràfiques dels artistes

Fotògraf i escultor de formació autodidacta, Philippe Shangti és originari de Tolosa i actualment resideix al Principat. La seva obra, provocativa i molt impactant visualment, pretén fer denúncia de diverses problemàtiques que afecten la societat actual. El seu treball s’exhibeix en molts països i en importants galeries d'Europa, Àsia i els Estats Units.

Per la seva banda, l’artista visual Martín Blanco està especialitzat en dibuix i art digital. Ha guanyat 27 premis internacionals i ha realitzat exposicions individuals de la seva obra a l’Argentina, Espanya i Andorra. També ha participat en més de 30 exposicions col·lectives a institucions d’art cabdals com el MoMA de Nova York i el museu Louvre de París.

ARTALROC
ARTALROC (antic CIAM)
Sala d'exposicions del Govern
Av. Carlemany, 8
AD700 Escaldes-Engordany

Tel.: +376 828 704
 
Ampliar mapa
Entrada gratuïta

Organitza
Govern d'Andorra