'Exposició del teu cabell'
Dijous 14 de febrer del 2019 - Dissabte 16 de març del 2019
De dilluns a dissabte de 9:30 a 13:30 h i de 15 a 19 h
Centre d'Art d'Escaldes-Engordany, Escaldes-Engordany

EXPOSICIÓ DEL TEU CABELL, amb obres de les artistes Girasol Blanco, Natalia Álvarez i Rosa Mujal Closa

Mostra pluridisciplinària en la qual es presenta la visió de les tres artistes, amb el cabell com a leitmotiv, com a símbol d’unió. Parla del lligam que hi ha entre generacions, en un món contemporani en què se’ns demana de tallar el cordó umbilical per esdevenir ésser, individu sol i únic.

Natàlia Álvarez: un seguit de fotografies tractades digitalment en les quals vol representar la idea de continuïtat a través de la transmissió de vida generacional com a element d’unió, de vincle i de continuïtat: el cordó umbilical, simbòlicament un floc de cabells al qual l’infant s'aferra per realitzar-se com a persona, com a individu.

Girasol Blanco: una instal·lació a partir dels seus escrits encapsulats en petites ampolles de vidre, en els quals fa referència als pensaments i sentiments que una mare té pel seu fill; referències científiques; el paper que té el cos humà des de temps ancestrals i referències històriques; mites, supersticions i dites populars en què el pèl té un rol principal.

Rosa Mujal Closa: una sèrie de pintures i dibuixos amb la trena com a leitmotiv, envoltada de pa d’or, de transfer de paper de bíblia, en què des de Totes les fulles perdudes del meu arbre camina cap al projecte Del teu cabell m’agafo a la vida, en el qual des de la imatge simbòlica i poètica del cabell i de la trena es qüestiona el lligam entre mares i fills. 

L'exposició es podrà veure a la 3a planta del CAEE.
Inauguració, 14 de febrer a les 19 h 

 

 

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:


Hora:
De dilluns a dissabte de 9:30 a 13:30 h i de 15 a 19 h

Centre d'Art d'Escaldes-Engordany

Ampliar mapa
Entrada gratuïta

Més informació
Més informació a:
Tel.: 802 255
A/e: 
centreart@e-e.ad