EXPOSICIÓ BCA, 50 ANYS JUNTS (1970 – 2020)
Dimecres 27 de gener del 2021 - Dissabte 27 de febrer del 2021
Dilluns de les 15 a les 19h. De dimarts a divendres de les 10 a les 13h i de 15 a les 19h. Dissabte de les 9 a les 13h i de les 15 a les 19h. Diumenge tancat.
Edifici CIAM, Escaldes-Engordany

El Comú d’Escaldes-Engordany i el BC MoraBanc Andorra presenten una exposició que recorda els 50 anys d’història d’aquest club esportiu mitjançant fotografies dels principals esdeveniments, partits i personatges representatius, samarretes d’antics jugadors i trofeus destacats.

El club va néixer el 1970 amb el nom de Bc Les Escaldes, però ràpidament va passar a anomenar-se Bàsquet Club Andorra. Per motius de patrocini l’entitat ha tingut diversos noms, els més recordats Festina Andorra, River Andorra i l’actual MoraBanc Andorra.

L’ambició ha estat sempre un dels trets fonamentals de l’entitat des que va començar a competir a Catalunya. I amb els anys cal destacar la seva resiliència per seguir endavant tot i les dificultats. La demostració més important és el retorn a la Lliga ACB l’any 2014 després de 18 anys. El 1997 l’equip, després de 4 temporades ACB i una més a lliga EBA intentant l’ascens, baixava a la darrera categoria del bàsquet català. Després, categoria a categoria, va anar pujant fins l’etapa actual en què viu la setena temporada consecutiva a l’ACB i en què juga competició europea per quarta temporada consecutiva. El MoraBanc Andorra s’ha instal·lat els darrers anys en el grup d’equips de la part alta de la classificació a l’ACB (considerada segona millor lliga nacional del món darrera l’NBA) i ha jugat semifinals de l’Eurocup. Per altra banda el MoraBanc Andorra ha tingut un important creixement social arribant a superar els 2.300 socis i havent-se convertit en un referent en la col·laboració en diverses causes socials i d’ajuda a col·lectius en  risc d’exclusió.

Hora:
Dilluns de les 15 a les 19h. De dimarts a divendres de les 10 a les 13h i de 15 a les 19h. Dissabte de les 9 a les 13h i de les 15 a les 19h. Diumenge tancat.

Edifici CIAM

Av. Carlemany, 6
Escaldes-Engordany


Ampliar mapa
Entrada gratuïta

Més informació
Edifici CIAM
Av. Carlemany, 6
Escaldes-Engordany
Telèfon: 890 875 (Dept. de Cultura) 


Organitza
Comú d’Escaldes-Engordany · BC MoraBanc Andorra