Exposició de fotografies Joel Saura
Divendres 24 de maig del 2019 - Dilluns 30 de setembre del 2019
Vallmedic Vision – The International Eye Clinic, Escaldes-Engordany

L’andorrà Joel Saura Fort, participant del concurs Aparadors Talentejant, exposa fotografies a Vallmedic Vision Andorra.

Joel Saura, nascut a Andorra, va créixer a Ordino, considerat per molts el poble més bonic de tot el país. Raó no els en falta. Doncs Ordino li ha ensenyat totes les coses que més li agraden en aquest món: la natura, les muntanyes, les tradicions, la neu, l’esport i una llarga llista que segueix.

Sempre l'ha atret el món artístic. Als set anys va començar a tocar el piano i a estudiar música. Més tard, va descobrir el món audiovisual i als setze anys va estalviar per comprar-se una GoPro. Va començar a aprendre les bases de la fotografia i del vídeo fins que un dia es va adonar que la GoPro el limitava, i va decidir donar el pas i saltar a una càmera de veritat. Va començar amb la càmera del seu pare, amb la qual va anar aprenent pel seu compte, gràcies majoritàriament a Internet. Va estar un any estalviant per poder comprar-se la seva primera càmera personal. La fotografia és la seva passió, tot i així mai ha fet cap curs ni està estudiant res semblant. De fet, l’any que ve acaba el grau en Turisme. Això no treu que en el seu temps lliure el dediqui a la fotografia tant com pugui, i si li sorgeix l’oportunitat algun dia dedicar-s’hi, no la deixarà escapar.

Vallmedic Vision – The International Eye Clinic

Av. Nacions Unides,17
AD700 Escaldes - Engordany


Ampliar mapa

Més informació
Més informació, aquí.

Organitza
Vallmedic Vision