'Escaldes-Engordany insòlita'
Dilluns 3 de juny del 2019 - Divendres 14 de juny del 2019
Diferents indrets de la parròquia, Escaldes-Engordany
Expo Insòlita

Un territori atresora infinits detalls que la contemplació transforma en emocions, relats, pensaments .... Una dimensió poètica, nostàlgica, i fins i tot màgica d’Escaldes-Engordany que proposa aquest viatge d'identificació de la seva bellesa en un afany de protegir-la i gaudir-la.

Set indrets de la parròquia han estat escollits per ser observats en detall i formar part de la mostra fotogràfica 'Escaldes-Engordany insòlita' que podeu trobar al carrer dels Veedors.
La teva mirada compta!

Participa amb la teva mirada! Anima’t a fer l’itinerari dels llocs insòlits. Fes una fotografia on apareguis als 7 indrets que mostra l’exposició amb el teu mòbil, tauleta o càmera fotogràfica.

Un cop completada la ruta, apropa’t a l’Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany i ensenya les fotografies abans del 14 de juny a les 18 h, rebreu un regal directe i entrareu al sorteig d’un premi.

El sorteig presencial de dues càmeres fotogràfiques es farà el dissabte 15 de juny, a les 12 h, a la plaça Santa Anna per a tots els participants al concurs, en el marc dels actes de celebració de la Festa de la parròquia.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany
Tel. 890 875

Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany
Tel. 890 881

Diferents indrets de la parròquia


Activitat gratuïta

Més informació
Comú d'Escaldes-Engordany
Parc de la Mola, 6
Telèfon: +376 890 875
cultura@e-e.ad

Organitza
Comú d'Escaldes-Engordany