Estrena del documental “Mr. Hand Solo”, d’Hèctor Romance
Divendres 22 de gener del 2021
A les 22 h
Cinemes Illa Carlemany, Escaldes-Engordany

Estrena del documental “Mr. Hand Solo”, d’Hèctor Romance.

Estrena del documental amb presentació i col·loqui del director Hèctor Romance; del protagonista, David Aguilar, i de l’equip tècnic i artístic.

David Aguilar és un adolescent d’Andorra que va néixer amb el braç dret deformat. Tot i això, David no va deixar que això s’interposés en la seva passió pel LEGO. De petit, el David va construir vehicles i joguines amb els blocs d'interconnexió de fama mundial. A partir d’aquí, el David va crear el seu propi membre protètic LEGO i no ha parat de millorar-lo.

Com explica el mateix David, va intentar per primera vegada fer una pròtesi de Lego quan només tenia nou anys. Malauradament, els maons disponibles en aquell moment simplement no eren prou forts per suportar els rigors de la vida quotidiana de David. Diversos anys després, David va utilitzar un lot de peces d'helicòpter LEGO per fabricar un braç nou amb material molt més resistent. Va ser un èxit tan gran que David va millorar el seu braç amb un altre model a principis d’aquest any. Aquesta vegada, va utilitzar les peces d’un avió a reacció.

La capacitat d’enginyeria del David va molt més enllà de l’estructura exterior d’aquestes construccions. També va incorporar una bateria per fer de múscul bíceps i va aparellar una línia de pesca dins del braç que li permet manipular l’extremitat més enllà de les capacitats del seu cos. Fora de la seva passió pel LEGO, David també és un músic d’EDM que rep el nom de “Hand Solo”.

 

Director: Hèctor Romance.
Repartiment: David Aguilar.
Durada: 75 '
Gènere: Documental.
DOP: Gemma Roges.
Música: Miguel Espinosa, Carlos Lozano.
Produït per: Imminent Produccions, Arlong Productions.
Productors: Jose Pozo, David Ortiz.
Productors associats: Elisabet Terri, Ferran Aguilar.
 


 

Hora:
A les 22 h

Cinemes Illa Carlemany

Ampliar mapa
Entrades a la venda a través del web dels Cinemes Illa · Places limitades
Compra d'entrades en línia:
www.cinemesilla.com

Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria