Colors d'estiu
Dijous 16 de juliol del 2020 - Diumenge 6 de setembre del 2020
Diferents indrets de la parròquia, Escaldes-Engordany

COLORS D’ESTIU

Una programació cultural i lúdica amb diversitat d’espectacles i gèneres pels mesos de juliol agost a Escaldes-Engordany!

Trobareu també totes les activitats entrades per dia i tema al mateix web de l'Agenda. 

JULIOL

Rutes per la parròquia

Rutes de descoberta de la parròquia. Sortida des del CAEE a les 20.30h. Reserves al 802255.

Dimarts  21 de juliol: Itinerari de l’aigua: Un recorregut per les empremtes arquitectòniques que hi ha a la parròquia vinculades al diferents usos de l’aigua.. Sortides des del CAEE a les 20.30h.

Engordany a duo: Una proposta de programació eclèctica amb duos del país en un emplaçament històric de la parròquia. A la placeta d’Engordany a les 19h. Reserves al 890 881 o bé oficinaturisme@e-e.ad.

La Fundació ONCA col·labora amb el nou cicle impulsat pel Comú d’Escaldes-Engordany. 

Dimecres 22 de juliol: GUITARBELLOWS: “Jazz Manouche & Nuevo Tango (Artistes que van reinventar un gènere)” Pilar Planavila Vargas (acordió cromàtic), Manu Suárez de la Vega (guitarra elèctrica) GuitarBellows interpreta la música d’artistes del segle XX que van reinventar el seu gènere musical. Escoltarem peces de Django Reinhardt, amb el seu Gypsy jazz o Jazz Manouche, d’Astor Piazzolla, amb el Nuevo Tango, de Paco de Lucía, amb el Flamenc Jazz i d’Antonio Carlos Jobim, amb Bossa Nova.

Dimecres 29 de juliol: DUO JONCA: “Tres atmosferes” Carlota Franch (violí) i Esteve Ticó (viola). El programa interpretat per dos joves músics de la JONCA, estudiants de superior al Conservatori del Liceu, vol apropar tres maneres diferents de concebre el duo violí-viola a través d’obres de diferents estils, èpoques i regions d’Europa. Les diferents formes d’entendre la música ens traslladen a tres atmosferes característiques de l’Europa dels segles XVIII, XIX i XX.

 

Vestida de mar

Dilluns 27 de juliol a les 19h i a les 20h al Parc de la Mola. Reserves al 890 881 o bé oficinaturisme@e-e.ad.

El col·lectiu l’ERA (Emma Riba, Xavi Pérez i David Font) ofereix un espectacle multidisciplinari de dansa, música i narració inspirada en la poeta argentina Alfonsina Storni. La veu, el cos, la música i el mar es fonen en aquest espectacle. 

De picnic amb Love It

Dilluns 27 de juliol a les 21h al exterior Prat del Roure. Reserves al 890 881 o bé oficinaturisme@e-e.ad.

Actuació del grup Love It en la seva gira de comiat on els participants podran portar els seu picnic de casa i gaudir-lo al parc del Prat del Roure al ritme de jazz manouche.
Continua llegint

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Reserva prèvia a:
Tel. +376 890 881
Oficina de Turisme d’Escaldes-Engordany.


Diferents indrets de la parròquia


Totes les activitats de 'Colors d'estiu' són gratuïtes excepte 'Turistes i banyistes': 3 €

Organitza
Comú d'Escaldes-Engordany