CThyssen en família
Dissabte 15 de juny del 2019 - Diumenge 16 de juny del 2019
Dissabte 15 de juny a les 16:30 h. Diumenge 16 de juny a les 11 h
Museu Thyssen, Escaldes-Engordany

El Thyssen dedica el cap de setmana a les famílies amb l’activitat del #CThyssenenFamília, un taller pensat per a qui vulgui acudir al Museu a la recerca d'un moment de complicitat entre pares i fills que serà la clau de l’èxit de l’activitat.

Sorgida de la sinergia entre el MCTA i els alumnes de Bàtxelor en Ciències de l'Educació de la Universitat d'Andorra, l’activitat permet a les dues generacions crear una samarreta personalitzada a partir d'un joc en què participaran conjuntament per esbrinar els moviments artístics i reproduir-los en un disseny totalment original i personalitzat.

El preu de l’activitat és de 15 € que inclou l’entrada al museu per a 1 adult i un menor, la samarreta adulta i la samarreta del nen, el díptic de pistes per parella adult/nen. El preu de l’activitat inclou tot el material necessari per a la seva realització.
Cada samarreta de nen afegida tindrà un cost de 5 € i cada samarreta d’adult afegida tindrà un cost de 10 €.

L’activitat està pensada per menors a partir de 5 anys obligatòriament acompanyats per mínim d’un adult (Hauran de signar el document de permanència durant l’activitat). Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Places limitades. Reserva prèvia a
reserves@mcta.ad 
+376 800 800


Hora:
Dissabte 15 de juny a les 16:30 h. Diumenge 16 de juny a les 11 h

Museu Thyssen
Antic Hostal Valira. Av. Carlemany, 37 baixos
AD700 Escaldes-Engordany, Andorra
Telèfon 00 376 800 800
Ampliar mapa