GastroArt 
Dijous 23 de gener del 2020
A les 20 h
Museu Thyssen, Escaldes-Engordany

El GastroArt al Thyssen torna per sorprendre’ns. Basat en obres de l’exposició actual, “Influencers en l’art”, en aquest primer maridatge de l'any entre art i gastronomia ens endinsarem en obres de dos artistes que van revolucionar l’art : Georg Tappert i Arthur Segal.

De la mà del director artístic del Museu i comissari de l’exposició Guillermo Cervera, els assistents podran conèixer tots els secrets d’aquestes dues obres. Una explicació exclusiva que s’acompanyarà d’un tast i d’un còctel innovadors creats per Fourteen Restaurants, pensants per a l’ocasió i que permetran conèixer l’obra amb tots els sentits.




Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Places limitades. És imprescindible reservar prèviament per correu electrònic o bé per telèfon al+376 800 800.

Hora:
A les 20 h

Museu Thyssen
Antic Hostal Valira. Av. Carlemany, 37 baixos
AD700 Escaldes-Engordany, Andorra
Telèfon 00 376 800 800
Ampliar mapa
Entrada: 10 €

Organitza
Museu Carmen Thyssen Andorra