Nit Art Pop al Thyssen
Dijous 21 de febrer del 2019
A les 20 h
Museu Thyssen, Escaldes-Engordany

Vols viure una experiència diferent? El Carnet Jove Andorra torna al Museu Carmen Thyssen Andorra amb una activitat que combina art i gastronomia. Sí, sí, com ho sents, podràs descobrir el món de l'art pop amb tots els teus sentits!

El Museu ens desvetllarà una obra d’art d’estil art pop de l'exposició ‘Femina, Feminae’. A partir d’aquesta obra descobrirem el context, els costums i altres obres que ens ajudaran a conèixer i entendre millor l’estil artístic.

Però això no és tot, per poder experimentar l’art en tots els sentits, un xef elaborarà un snack i un xarrup relacionat amb l’obra per aportar una nova lectura a l’obra.

Per participar en aquesta experiència amb altres joves has de tenir el Carnet Jove, ser major d’edat i omplir el formulari que trobaràs aquí. Pots inscriure’t amb un acompanyant, sempre que aquest també tingui el Carnet Jove vigent.

Un cop hagis fet la reserva, rebràs un correu de confirmació i hauràs de venir a l’oficina del Carnet Jove en els propers 7 dies a fer el pagament de l’activitat.

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:

Tel.: +864 976
A/e: contacte@carnetjove.adHora:
A les 20 h

Museu Thyssen

Ampliar mapa
Activitat: 5 €

Més informació
www.carnetjove.ad

Organitza
Associació Carnet Jove Andorra

Col·labora
Museu Carmen Thyssen Andorra