Nits de videomapatge - 'PRISM'
Divendres 11 de desembre del 2020
Entre les 18 h i les 20 h, un passi cada 15 minuts
Plaça Coprínceps, Escaldes-Engordany

Nits de videomapatge - 'PRISM'

L’Ambaixada de França a Andorra i el Festival Ull Nu presenten dos espectaculars videomapatges en el marc de la Saison Culturelle 2020-2021.

 

'Prism', de l’artista Jérémy Oury.
La llum és el començament de totes les coses. El prisma divideix aquesta llum en tres components principals: blau, vermell i groc. Les 3 cares del prisma contenen 3 universos tricromàtics. Per l’acció de la llum, cadascun d’ells revela d’una manera única una part de l’arquitectura de l’edifici.

 

Mitjançant una banda sonora aèria i asíncrona, la rotació permanent del prisma juga amb la imaginació de l’espectador interrompent els moviments de construcció i desconstrucció..., fins que aquest catalitzador reuneix els raigs de llum a fer un element únic. 

 

Jérémy Oury combina habilitats sonores i visuals per crear instal·lacions úniques i promoure una nova visió de les arts digitals. Treballa formes immersives per situar l’espectador al centre d’un univers virtual minimalista i pertorbar la seva percepció de l’espai. 

 

Desenvolupa el seu treball a través de diferents formes multimèdia com la cartografia arquitectònica, la projecció de leds, instal·lacions digitals, projecció de fulldoms de 360 ° o, fins i tot, teatre.

 

Des del 2014, el seu treball ha estat guardonat diverses vegades i presentat en festivals internacionals de mapatge i fulldome (ISEA 2019 a Corea del Sud, festival FILE i festival Rio Mapping a Brasil, + CODI a Argentina, FIMA a Mèxic, MADATAC a Espanya , 1Min Projection Mapping al Japó, KuzeFest a Xile, festival de cinema Macon als Estats Units i molts altres a Europa).


Hora:
Entre les 18 h i les 20 h, un passi cada 15 minuts

Plaça Coprínceps

Ampliar mapa
Entrada gratuïta · Capacitat limitada

Més informació

Més informació:
www.festivalullnu.com
www.ad.ambafrance.orgOrganitza
Ambaixada de França a Andorra · Festival Ull Nu

Col·labora
Comú d’Escaldes-Engordany