Sortida al Madriu fins a Fontverd
Dissabte 15 d'agost del 2020
De 8.30 h a 16 h
Circuit de les Fonts, Escaldes-Engordany

Després de la bona acollida que va tenir la sortida realitzada el 25 de juliol, us proposem un itinerari circular, de caire naturalista i cultural, a la vall del Madriu, i visitar sectors diferents dels que vam veure en la darrera ocasió.

Ens trobarem a l’aparcament del circuit de les Fonts, a tocar de la carretera d’Engolasters. Des d’allí pujarem fins a coll Jovell i seguirem pel camí del solà fins a arribar a Fontverd. Tornarem pel fons de la vall, pel camí de la Muntanya, passant pel roc de l’Estall, la presa (on pararem a menjar) i les bordes de Ràmio. Despéès pujarem a coll Jovell i tornarem al punt d’inici.

Es tracta d’una excursió de dificultat moderada. Farem 11 km i uns 435 m de desnivell positiu.

Durant l’itinerari, donarem explicacions de diferents elements patrimonials que conformen un esplèndid paisatge (fonts i molleres, boscos, arbres singulars, bordes i cabanes, carboneres, entre d’altres). Ens aturarem també en alguns punts amb vista per esmentar els cims més destacats.

Ens acompanyaran l'Albert Ruzafa, que conduirà l’activitat, i un col·laborador, el Josep Anton Albós. Ens trobarem a les 8.30 h a l’aparcament del Circuit de les Fonts. Comptem cloure l’activitat a les 16 h. 

Material personal: calçat de muntanya còmode i en bon estat, roba transpirable, protecció solar, impermeable per si plou a la tarda, aigua i menjar.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripcions a:
Tel.: 639 389
info@boscuria.com

Nombre de places:
15 persones

Hora:
De 8.30 h a 16 h

Circuit de les Fonts


Les places són limitades, cal fer inscripció prèvia. Preu: 12 euros per persona

Més informació

info@boscuria.comOrganitza
Boscúria