Visita guiada Escaldes - Caldea i la importància de l’aigua termal
Dimecres 30 de desembre del 2020 - Diumenge 28 de febrer del 2021
Cada dia a les 15 h
Parc de la Mola, Escaldes-Engordany

Visitem els llocs més emblemàtics i interessants d’Escaldes, Caldea i fem referència a la importància que l’aigua termal ha tingut a la història de la parròquia. Fem menció especial als centres culturals que es troben entre ells a poca distància, com són el CAEE (Centre d’Art d’Escaldes-Engordany), el Museu Carmen Thyssen i l’Artalroc. Veurem nombroses mostres d’art que embelleixen molts espais d’Escaldes. Molta gent en desconeix el significat i la història que posem en relleu. Fem referència al ric patrimoni cultural, natural i artístic que trobem al llarg del recorregut que hem escollit curosament.

Veurem nombroses mostres d’art que embelleixen molts espais d’Escaldes. Molta gent en desconeix el seu significat i la seva història, que posem en relleu. Fem referència al ric patrimoni cultural, natural, arquitectònic i artístic que trobem al llarg del recorregut curosament escollit.

Expliquem curiositats i històries, de les quals la majoria de la gent n'ignora el significat malgrat haver-hi passat per davant moltíssimes vegades. Molts cops estem acostumats a veure les estàtues, els arbres i les pedres, les cases o els edificis vells o moderns, però no sabem el perquè estan allà ni la seva història. Durant la interessant visita guiada ens esforcem a donar-los vida explicant-ne el significat que és molt apassionant. El nostre objectiu és aconseguir posar-los en relleu i donar-los la importància que es mereixen.

Ens agrada establir un diàleg amb els participants que ens acompanyen, intercanviar coneixements i, al mateix temps, poder aprendre els uns dels altres.

La nostra intenció és passar una bona estona junts i generar una experiència que esperem que es converteixi en inoblidable. No us ho perdeu, us encantarà. Us hi esperem!

Ens agrada dir que la visita guiada és preeminent, i que la fem amb orgull, passió i amor per aquesta terra i per estimació a la seva gent i als participants que ens hi acompanyen.

Punt de trobada al Parc de la Mola, al pont d'entrada principal a Caldea.

Inscripció prèvia obligatòria.

Idioma:
Català / Castellà / Anglès / Francès. Contacteu-nos per a altres idiomes.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Inscripciò prèvia obligatòria a:
AndorraFreeTour@gmail.com
Telèfon / Whatsapp: +376 384 708

Hora:
Cada dia a les 15 h

Parc de la Mola

Ampliar mapa
Taquilla inversa

Més informació
www.AndorraFreeWalkingTour.com
Telèfon / Whatsapp: +376 384 708 

Organitza
Andorra Free Tours