Festa de la parròquia
Diumenge 16 de juny del 2019
A les 10 h
Diferents indrets de la parròquia, Escaldes-Engordany
festa de la parròquia

Programa d'actes

10 h a 13 h Aparcament del Pouader. Jocs en família. Descobreix jugant les normes bàsiques de circulació i els senyals al Circuit de circulació viària, allibereu la imaginació amb els tallers temàtics de Crea Kids!, supera els obstacles del circuit del Revoltim i Juga i juga amb els jocs gegants i tradicionals. Per a infants i famílies.

11 h Plaça Coprínceps. Ballada de sardanes, a càrrec de la Cobla Vents de Riella organitzada per l’Agrupació Sardanista d’Andorra.

13 h Parc de la Mola. Actuació de l’Esbart Santa Anna.

13:30 h Parc de la Mola. Arròs de muntanya per a tothom al Parc de la Mola. (Els tiquets tindran un cost de 5 €. Inclouen el plat commemoratiu del dia de la Parròquia, l’arròs de muntanya, el pa, l’aigua, el vi i el gelat). Es poden adquirir al Servei de Tràmits del Comú, a la llar dels jubilats, a l’Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna i el mateix dia de l’arrossada.

16 h a 19 h Aparcament del Pouader. Jocs en família. Descobreix jugant les normes bàsiques de circulació i els senyals al Circuit de circulació viària, allibereu la imaginació amb els tallers temàtics de Crea Kids!, supera els obstacles del circuit del Revoltim i gaudeix amb els jocs gegants i Juga i juga amb els jocs gegants i tradicionals. Per a infants i famílies.

16 h Parc de la Mola. Concert a càrrec de les Swing Girls. Un tribut a les millors cançons de les dècades dels anys quaranta, cinquanta i seixanta interpretades per un trio de cantants amb un look pin-up: Susanne Giorgi, Fanny Pérez i Mar Capdevila.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
cultura@e-e.ad
Tel.: +376 890 875

Hora:
A les 10 h

Diferents indrets de la parròquiaOrganitza
Comú d'Escaldes-Engordany