Vivand de música
Dissabte, 14 d'octubre del 2017
Avinguda Carlemany, Escaldes-Engordany
Vivand de música

La música serà el fil conductor d’aquesta jornada. Per aquest motiu, totes les dècades musicals que han fet història, com els anys 50, 60, 70 i 80 estaran presents a l’avinguda amb les actuacions de fins a 10 grups musicals, 2 escoles de ball del país i 4 Dj durant tota la jornada. A més, els visitants també podran fer-se fotos amb els elements iconogràfics més destacats de cada època, podran ballar en una pista interactiva de 24 metres quadrats o experimentar, connectar i associar l’estat d’ànim amb cançons dels anys 50 als 70.

Com cada edició del Dia Vivand, també s’han preparat activitats per als infants. Activitats del Museu Thyssen Andorra, que s’afegeix al projecte i que oferirà tallers infantils que vinculen música i cultura. Com cada edició, també es farà un sorteig entre les persones que facin una compra superior a 20 euros. En aquesta ocasió, el premi serà un viatge a Londres per a dues persones i amb entrades per veure el musical “Thriller live”, un tribut a Michael Jackson. Enguany, el sorteig serà digital i els participants hauran de donar les seves dades a la carpa instal·lada a la plaça Coprínceps i a les deu de la nit es desvetllarà el nom de guanyador.

Precisament, l’escenari de la plaça Coprínceps serà on actuarà un dels plats forts de la jornada gràcies a la col·laboració de Hard Rock Cafè Andorra i amb l’actuació del grup espanyol d’indie i pop Miss Caffeina.

Avinguda Carlemany
Eix comercial per a vianants a Escaldes-Engordany amb més de 2.000 places d'aparcament.

Gratuïta

Organitza
Comú d'Escaldes-Engordany

Patrocina
Hard Rock Cafe Andorra

Col·labora
Associació de Comerciants de l'Avinguda Carlemany i Travesseres