Concert d'Ara Malikian
Diumenge 25 de març del 2018
A les 19 h
Prat del Roure, Escaldes-Engordany
Ara Malikian.

L’encarregat d’obrir el cartell del 34è Festival Internacional Colors de Música serà el violinista espanyol, d’origen libanès, Ara Malikian.

El violinista, que l’any passat va actuar a la Temporada de l’Auditori Nacional, i va esgotar les entrades en dos dies, torna a Andorra amb la gira “La increïble història del Violí”.

Malikian ha enregistrat més de 40 discos, ha creat la seva pròpia orquestra i ha participat en la producció d’infinitat d’espectacles, sempre sota dues premisses: apropar la música a tots els públics, tant la música clàssica com la popular, i assimilar la música d’altres cultures, de l’Orient Mitjà, de centre Europa, Argentina i Espanya, tot plegat dins d’un llenguatge molt personal amb el virtuosisme i l’expressivitat de la gran tradició europea.

Al concert del proper 25 de març l’acompanyaran a l’escenari Humberto Armas a la viola, Héctor el Truco a la percussió, Cristina López al violoncel, Jorge Guillén del Castillo al violí, Tania Bernaez Abad al contrabaix, Nantha Kumar a les tables índies i Tony Carmona a la guitarra.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Entrades a la venda a partir del 12 de març a:
www.e-e.ad
Servei de Tràmits del Comú
Oficina de Turisme de la plaça Santa Anna.

Nombre de places:
Limitades

Hora:
A les 19 h

Prat del Roure

Ampliar mapa
Entrada: 20 €

Organitza
Comú d'Escaldes-Engordany