EXPLORA · Cicle de cinema de muntanya i viatges d'Ordino i la Massana
Dimecres 29 de gener del 2020
A les 21 h
Teatre de Les Fontetes, La Massana, Ordino

Nacho DEAN és naturalista, aventurer professional i divulgador. És la primera persona en la història que ha fet la volta al món caminant i que ha unit els cinc continents nedant. Però més enllà del rècord, el més important és el motiu pel qual comença les seves expedicions: la conservació del planeta.

Entre el 2013 i el 2016 va fer la volta al món caminant, una aventura que el va portar a recórrer 4 continents, 31 països i 33.000 quilòmetres a peu en solitari sense assistència i de forma ininterrompuda, per a la defensa del  medi ambient. Arran d’aquesta aventura també va publicar el llibre Libre y Salvaje que ja ha aconseguit una sisena edició.

Entre el 2018 i el 2019 va completar l’Expedició Nemo, desafiament  que li va permetre unir nedant els cinc continents per llançar un missatge sobre la conservació dels oceans. El 2015 el van nominar als Premis Princesa d’Astúries, el 2016 va rebre la Medalla Commemorativa de la Ciutat de Málaga i aquest 2019 ha rebut el Premi Talentia a la cultura i l’esport.

nachodean.com

T
OTA LA PROGRAMACIÓ DEL CICLE, AQUÍ

Idioma:
castellà

Nombre de places:
168

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Nacho DEAN

Hora:
A les 21 h

Teatre de Les Fontetes

Ampliar mapa
Entrada gratuïta · Aforament limitat

Més informació
Departament de Cultura
Comú de la Massana
Tel. 736 900
www.lamassana.ad

Organitza
Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Viladomat Esports

Col·labora
Muntanyencs per l'Himàlaia