Patxi Leiva en concert
Dissabte 27 de febrer del 2021
A les 17.30 h
Teatre de Les Fontetes, La Massana

Concert de Patxi Leiva

Patxi Leiva és un artista autèntic que aprofundeix en les històries i potencia les teves emocions. L'energia positiva que transmet el seu treball fa que el teu cervell alliberi endorfines i rebis una pujada d'energia i bon rotllo.

El seu xou en viu no et deixarà indiferent. Amb la seva veu, les seves lletres i la seva guitarra, impacta al cor de qui es posa davant. La riquesa d'estils en el seu repertori, com el swing, el pop, amb un sabor mediterrani, garanteix la festa amunt i avall de l'escenari.


NOTA: També podreu seguir l'activitat en directe a través del nostre canal de Youtube (agendaandorra) i per andorradifusio.ad.

Hora:
A les 17.30 h

Teatre de Les Fontetes

Ampliar mapa
Entrada: 5 €

Accés a les activitats amb reserva prèvia i compra d'entrades en línia a través d'aquest mateix enllaç o del web del Ministeri de Cultura (www.cultura.ad). Places limitades.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de les instal·lacions que acolliran les activitats s'ha limitat, i el sistema de gestió d'entrades només permet la reserva o adquisició de dos entrades per operació.
El mateix dia de l'espectacle no hi haurà venda d'entrades a taquilla ni reserves.Més informació
cultura@govern.ad

Patrocina
Govern d'Andorra · Comú de Canillo · Comú d'Encamp · Comú d'Ordino · Comú de la Massana · Comú d'Andorra la Vella · Comú de Sant Julià de Lòria

Col·labora
Cinemes Illa · Art al Set Galeria · Taranmana · Art Areté · Mama Maria