Jornades solidàries amb les persones refugiades
Dissabte, 16 de setembre del 2017 - Diumenge, 17 de setembre del 2017
A les 10 h
Diversos escenaris de la Massana, La Massana

Europa està en crisi. No només per la crisi migratòria que omple planes i planes de diaris, sinó per la crisi de valors en la qual els Estats no estan responent en acord als Drets Humans més bàsics.

Tot i que el fenomen de les migracions i la cerca de refugi sembla un fet nou, cal recordar que anteriorment les persones dels països veïns també han hagut de marxar de casa fugint de les bombes, els atacs i les injustícies. Ara és l’hora de la solidaritat. És l’hora doncs, d’obrir els ulls davant del que esta passant al nostre voltant, i d’obrir les portes de casa nostra per tal de donar una segona oportunitat als que fugen de la fam, el terror, les persecucions i les injúries. Obrim així les ments, els braços i els cors.

Les Jornades són doncs la nostra manera d’aportar i reivindicar dins d’aquesta Europa vergonyosa, i és per això que durant dos dies volem aportar idees i generar debat entorn l’origen de les migracions forçades, la situació dels refugiats al món i el rebuig que reben generalment quan arriben a Europa. Volem també parlar sobre què hi podem fer i què estem fent des d’Andorra, què és el que podem aportar cadascú de nosaltres per evitar que les persones d’altres països hagin de fugir de casa seva, però sobretot per a obrir-los les portes i oferir-los l’acollida que es mereixen. Us convidem així a formar part de les Jornades i a agrupar-nos per aprendre i per a protestar dins d’aquesta Europa egoista. Fem que Andorra no sigui còmplice del silenci enfront la injustícia!

PREMEU SOBRE LA IMATGE PER VEURE EL PROGRAMA COMPLET

Hora:
A les 10 h

Diversos escenaris de la Massana

Ampliar mapa

Col·labora
Comú de la Massana