Bikimel en concert a la Farga Rossell
Divendres 28 de desembre del 2018
A les 20 h
Farga Rossell, La Massana

Bikimel en concert a la Farga Rossell

La cantautora Bikimel, acompanyada del pianista Xavi Lloses, oferirà un concert intimista en un marc únic: la Farga Rossell.

Victòria de Clascà (Bikimel) és una de les veus més genuïnes de la música catalana, i va demostrar ser una “creadora sense por” en la composició del treball Farrera Can-sons, D.O. (2013). Segons el cantautor Roger Mas, “Bikimel canta per transformar l’estat de l’ànima”.

El pròxim 28 de desembre, a la Farga Rossell, la cantautora presentarà el seu últim disc, Morir d’un llamp, i interpretarà nous poemes musicats de Lorca, Brossa i Carles Hac Mor.

Les entrades anticipades es poden adquirir a Casa de la Vall, Casa Rull, Farga Rossell, Casa d’Areny-Plandolit i Museu Nacional de l’Automòbil, i el dia del concert a la taquilla, segons disponibilitat.
Més informació al telèfon (+376) 839 760.

Bikimel és Vicky de Clascà (Barcelona, 1976), compositora, cantant i dissenyadora gràfica. El seu primer disc, Stat Jònic (2009), la situa com a una de les veus i compositores més genuïnes del panorama musical del moment. El treball inclou el single radiofònic L’espantaocells, en què col·labora Josep Thió (Sopa de Cabra). El 2012 produeix i compon el seu segon disc, Farrera, Can-sons D.O. (2013), amb què guanya la Beca a la Creació Centre d’Art i Natura de Farrera. L’àlbum inclou un duet amb Roger Mas. El periodista Jordi Bianciotto (El Periódico, 2013) en diu que “Bikimel es reafirma com a una creadora sense por, que fon la tradició emboirada d’una Joni Mitchell amb una identitat pròpia transcendent”.
L’any 2013 també es roda el documental Bikimel, la construcció d’una veu (Bonnemaison, 2013), dirigit per Helena Morén Alegret, que resumeix la seva trajectòria. El 2015, Bikimel publica Morir d’un llamp (Satèlite K). Del 2017 fins a l’actualitat es dedica a la gira No ben bé, a veu i piano, en què interpreta un recull de poemes musicats (de Carles Hac Mor i Maria Cabrera, entre altres), acompanyada del pianista Xavi Lloses.
La cantant Vicky de Clascà ha col·laborat en els àlbums dels artistes Roger Mas, Miquel Gil, Mazoni, Gossos i Guillamino. Bikimel és autora de tres cançons de la B.S.O. de la sèrie Polseres vermelles i ha col·laborat al Disc de la Marató (2009). També ha protagonitzat el Piromusical de la Mercè 2014 i el videomapatge de la Pedrera 2017, ambdós dirigits per Lluís Danés. La cantautora ha estat finalista en tres edicions dels Premis Terra i Cultura (2009, 2011, 2013), promoguts per Lluís Llach. Bikimel ha actuat al Festival de Cap Roig el 2010 i al Concert de la Llibertat el 2013, i ha obtingut el Premi Èxit Sona 9 (2007) i el Premi Altaveu Frontera 2008.

Hora:
A les 20 h

Farga Rossell
Av. del Través, s/n
AD400 La Massana
museusandorra@gmail.com
Tel.: +376 835 852
Ampliar mapa
Entrada: 5 €
Entrades anticipades a:
Casa de la Vall
Casa Rull
Farga Rossell
Casa d’Areny-Plandolit
Museu Nacional de l’Automòbil

També se'n vendran el dia del concert a la taquilla, segons disponibilitat.
Més informació
Més informació al telèfon (+376) 839 760.

www.bikimel.com
instagram.com/bikimel
facebook.com/bikimel

Organitza
Govern d'Andorra