Nits d'estiu als museus. Concert de LOVE IT
Dimarts 25 d'agost del 2015
A les 21 h
Farga Rossell, La Massana

Love It és un trio format per Carina Ventura (veus), Héctor Pérez (guitarra) i Landry Riba (contrabaix) que recupera alguns dels estendards més clàssics del swing i els reinterpreta en un estil gipsy / manouche.

Però no únicament les composicions de grans noms del jazz conformen el repertori del grup! Entre Autumn Leaves, Lullaby of Birdland o Summertime, apareixen cançons de Michael Jackson, The Doors o Rihanna, especialment arranjades per encaixar amb l'estil del gipsy jazz. Un repertori variat i molt ballable, per viatjar en el temps... a vegades no tant llunyà.

Acció que es realitza en col·laboració amb el Departament de Patrimoni Cultural del Govern d’Andorra, en què una de les característiques importants és la utilització dels espais museístics com a escenari. Aquesta activitat es realitza a totes les infraestructures museístiques del Principat d’Andorra.

Els espais d’actuació a la Massana són: Museu Casa Rull de Sispony, Museu Farga Rossell de la Massana i Museu d’Interpretació del Romànic de Pal.


 

Hora:
A les 21 h

Farga Rossell
Av. del Través, s/n
AD400 La Massana
museusandorra@gmail.com
Tel.: +376 835 852
Ampliar mapa
Entrada gratuïta. Aforament limitat

Més informació

L’entrada és gratuïta però cal reserva prèvia a la Central de Reserves dels Museus Nacionals al tel. (+376) 839 760 o al (+376) 836 908.Organitza
Xarxa de Museus Nacionals d'Andorra

Col·labora
Comú de la Massana