EXPLORA · Cicle Cinema de muntanya i viatges ORDINO-LA MASSANA
Dijous 30 de gener del 2020
A les 21h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

Himalaiaski  'Esquí de muntanya, traces en el desconegut’

Nosaltres érem d'aquells esquiadors de muntanya que segueixen la traça. Un dia, en mig d'una pujada, vam aixecar el cap i vam veure una canal, una cresta, un cim que no estava en el nostre camí. Vam parar...seguim o somiem? I d'aquell somni va sorgir Himalaiaski, un equip que no busca assolir els cims més alts o més difícils, sinó explorar horitzons insòlits.

Primer viatjarem fins Ossètia del Sud, una terra marcada pel conflicte, on gairebé cap estranger ha entrat des de fa més de deu anys. Les neus d'aquell Caucas desconegut ens van portar fins allà, però el que hi vam descobrir va superar de llarg totes les nostres expectatives. Després volarem fins a Kamchatka, a l'extrem est de Rússia, per conèixer a la jove campiona del món d'esquí de muntanya Ekaterina Osichkina. Mentre pugem volcans molt més actius del que esperàvem, la Ekaterina explicarà com es viu l'alt nivell i l'esquí de muntanya en aquesta península aïllada.

Instagram: @himalaiaski

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Ekaterina Osichkina, Inka Bellés i Guillem Casanova

Hora:
A les 21h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta

Més informació
Oficina de Turisme d'Ordino
Tel.: +376 878 173
ot@ordino.ad

Organitza
Comuns d’Ordino i La Massana i Esports Viladomat

Col·labora
Diari d'Andorra