'Chomolungma, Expedició Everest' · Cicle Cinema de muntanya i viatges ORDINO-LA MASSANA
Dijous 4 de març del 2021
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino, La Massana

'Chomolungma, Expedició Everest'

Expedició fotogràfica Olympus al sostre del món. A través d'una gran selecció de fotografies, ens mostrarà els paisatges més imponents del planeta captats en el camí a l'Everest, cim que va assolir el 16 de maig d'aquell any, després d'una lluita constant contra les adversitats, en una mostra clara de superació personal i motivació extrema.

Javier Camacho, fotògraf especialitzat en paisatges naturals, alpinista i viatger incansable, ha obtingut més de dos-centes distincions en diversos concursos internacionals de fotografia, ha col·laborat en moltes publicacions especialitzades en muntanya i ha projectat nombrosos audiovisuals de fotografia per tot el territori espanyol. Membre de l'Associació Espanyola de Fotògrafs de Natura, ha fet expedicions a diverses serralades (Himàlaia, Karakorum, Andes, Urals, Tian Shan, Àrtic, Àfrica...) i ha pujat cinc dels set cims més alts. Ha participat en set expedicions a muntanyes de 8.000 m i ha fet el Lhotse i el Cho Oyu, de 8.516 m i 8.201 m respectivament, sense oxigen artificial, i l'Everest, la muntanya més alta del planeta. És ambaixador de la marca Olympus de productes fotogràfics i de l'empresa de filtres Lucroit, a més de les marques Rab i Lowe Alpine de material de muntanya.

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Javier Camacho

Hora:
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta, reserva OBLIGATÒRIA de places
Reserva OBLIGATÒRIA de places a www.4tickets.com


Més informació
Oficina de Turisme d'Ordino
Tel.: +376 878 173
ot@ordino.ad

Organitza
Comuns d’Ordino i La Massana i Esports Viladomat

Col·labora
Fundació Himalaia i Diari d'Andorra