‘El patrimoni industrial de la Ruta del ferro als Pirineus’
Dilluns 20 de maig del 2019 - Diumenge 2 de juny del 2019
Era de Casa Rossell, Ordino

‘El patrimoni industrial de la Ruta del ferro als Pirineus’

L’exposició itinerant mostra les especificitats dels diversos recursos culturals que integren la Ruta del ferro als Pirineus i, durant l’acte, es presentarà la guia digital de l’Itinerari del Madriu-Perafita-Claror.

Amb l’objectiu de mostrar la diversitat de la Ruta i donar a conèixer els recursos del ferro que uneixen l’Atlàntic a la Mediterrània, la mostra s’ha organitzat en cinc eixos: el patrimoni industrial i les rutes culturals, la transformació del ferro, el treball del metall, les mines i els paisatges culturals.

Des del juliol passat, el seu periple l’ha portat a Catalunya, Aquitània i el País Basc. A Andorra, la mostra s’acompanya d’una exhibició de peces del fons de Patrimoni Cultural que il·lustren el treball dels fargaires i dels ferrers des de la producció del metall brut fins a l’objecte.

L’exposició és un projecte transnacional generat en el marc del programa 2018. Any europeu del patrimoni cultural, i es va presentar per primera vegada durant la Fira del ferro d’Alins els dies 6 i 7 de juliol del 2018.

Inauguració: Dilluns 20 de maig, a les 19 h

Era de Casa Rossell

Ampliar mapa
Entrada lliure

Organitza
Govern d’Andorra · Comú d’Ordino · Comissió de Gestió de la Vall del Madriu-Perafita-Claror