Actuació de l'orquestra i el cos de dansa del Teatre Nacional d'Òpera i Dansa de la Xina
Dilluns 1 de juliol del 2019
A les 20 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Actuació del Teatre Nacional d'Òpera i Dansa de la Xina

L’orquestra de música xinesa del Teatre Nacional d’Òpera i Dansa es va presentar l’any 2015 al Gran Teatre Nacional, sota la direcció de Tao Cheng. El repertori que interpreta és ampli i variat. Inclou peces tradicionals i temes populars així com obres d’òpera clàssica xinesa. També cal destacar la seva activitat en la composició de bandes sonores per al cinema i la televisió i per a sèries de dibuixos animats.

L’orquestra ha fet diverses gires per Àsia, Europa i Austràlia, que han contribuït a difondre la riquesa i la diversitat de la cultura xinesa. En el concert també s’interpretaran danses tradicionals a càrrec del cos de dansa del Teatre Nacional d’Òpera i Dansa.


En acabar l’acte, podrem degustar alguns del plats tradicionals de la cuina xinesa com ara costelles de porc amb salsa agredolça, vedella amb espècies, raviolis i boles d’arròs, elaborats expressament per a l’ocasió per un xef xinès.

Hora:
A les 20 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada gratuïta

Organitza
Govern d'Andorra