Dia internacional de les muntanyes
Divendres 11 de desembre del 2020
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Nascut a l'antiga Unió Soviètica i criat a l'exèrcit durant vint anys, és aquesta disciplina que el va portar a aconseguir fites que no s'havien aconseguit mai abans. Compta amb el seu crèdit amb els 14 vuit mils - 15a persona a aconseguir-ho -, dos dels quals (Makalu i Gasherbrum II), durant l'hivern.

A més, va obrir noves rutes en cinc vuit mils i va fer alguns dels rescats més recordats, com el del malaurat Iñaki Ochoa d'Olza el 2008 i el d'Elisabeth Revol a Nanga Parbat el 2018.

En els últims anys s'ha especialitzat en ascensos hivernals, sense la fortuna d'haver aconseguit els seus últims objectius. La muntanya no el va deixar arribar al cim del Broad Peak fa poc, on va arribar als 7.400 metres després d'haver patit dos caigudes i salvar la vida de miracle. Després va decidir tornar del seu intent en solitari i posar fi a la seva carrera com a alpinista d'alt nivell. Un comiat que deixa orfe la muntanya, que s'acomiada del seu últim gran alpinista.

Nombre de places:
Nombre de places limitades - reserva prèvia

Persones que hi actuen o hi intervenen:
Denis Urubko

Hora:
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Activitat gratuïta - Cal reservar obligatòriament entrada
Rerserva de plaça a:


Més informació
Oficina de Turisme d'Ordino
Tel.: +376 878 173
ot@ordino.ad

Organitza
Ministeri d'Educació del Govern d'Andorra, Comú d'Ordino i la Comissió Nacional per l'UNESCO

Col·labora
Auditori Nacional i Esports Viladomat