'La flauta màgica'
Dilluns, 29 de maig del 2017
Ordino

'La flauta màgica'. Wolfgang Amadeus Mozart (1756 - 1792)

Versió en quartet de corda i narració

 

Quartet de corda de l’ONCA
Francesc Planella i Josep Martínez Reinoso, violins
Elias Porter, viola
Jordi Claret, violoncel

Irina Robles, narradora


La flauta màgica
(títol original en alemany Die Zauber>löte) és un singspiel en dos actes amb música de Wolfgang Amadeus Mozart i llibret d’Emanuel Schikaneder. És l’última òpera escenificada en vida del compositor i estrenada al Freihaus-Theater auf der Wieden de Viena, el 30 setembre 1791, sota la direcció del mateix Mozart.

En aquesta ocasió, es presenta una selecció dels seus millors números en versió per a quartet de corda i narració, la qual trasllada als instruments tota la màgia de la veu.

La selecció dels números i dels textos, així com la seva traducció, l’ha realitzat el violinista, musicòleg i investigador Josep Martínez Reinoso.

Hora:
A les 21 h

Lloc: Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada: 10 € • Fila zero: 10 €

Venda d’entrades a l’Auditori el mateix dia del concert a les 20.30 h.