CONCERT AJORNAT · 'Sobreviuré', amb la Coral del Sant Josep de Tàrrega

Dissabte 28 de març del 2020
A les 19 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada: 5 €

CONCERT AJORNAT · Pròximament us donarem més informació



Sobreviuré
 és un espectacle benèfic presentat per la Coral del Sant Josep de Tàrrega i que compta amb la col·laboració del Cor Rock d'Andorra.

L'espectacle que presentarà integra la veu de prop de 200 cantants, tres músics en directe i un ballarí. Hi ha inclòs un repertori musical de clàssics del rock de la segona meitat del segle XX, arranjats en versió coral.

L'acció combina la música amb els moviments dels cantants en l'espai escènic, músics i ballarí, com una obra global visual de llums i formes.  

A més de la Coral del Sant Josep, hi col·labora durant bona part de l'obra la Coral de Petits i la Coral de Pares del Sant Josep.



Sinopsi


En un país imaginari s'hi prohibeix la música i tot allò relacionat amb ella. Els habitants que no poden viure sense la seva companyia han de marxar. S'embarquen en un llarg viatge pel mar per buscar allò tan vital al qual no volen renunciar i sense el que no poden viure. Un vaixell i un desert d'aigua serà el ritme de clàssics del rock del segle XX.

Aquest viatge ens portarà a pensar quant pot ser d'absurd el caprici humà, i a valorar allò immaterial en les nostres vides.

Acompanya en aquest viatge als prop de 200 cantants, músics i actors!


Coral de Sant Josep


La Coral del Sant Josep és una agrupació fundada el 2007 per l'actual director, el músic balaguerí i professor de l'escola Carles Fortuny Freixes.

Durant els seus onze anys d'existència han cantat en aquesta formació més de 300 alumnes de l'escola en les més de 100 actuacions que han ofert. En aquests anys ha publicat un enregistrament en forma de CD anomenat Construeix el futur cantant (2015), i ha fet actuacions en llocs i escenes tan diversos com la Fira del Teatre de Tàrrega, l'Atlàntida de Vic, el Teatre Municipal de Balaguer, l'Ateneu de Tàrrega  i  col·laboracions amb el grup d'animació La Troca de Balaguer, amb qui també va enregistrar els cors en el seu disc Toca Troca (2017), A més ha treballat amb la companyia mexicana Carretera 54, el club de futbol de Tàrrega (enregistrament de l'himne del futbol base), l'orquestra de flautes Amalgama (posada en escena de la cantata "El Petit Príncep"), l'orfeó Balaguerí (programa de música gospel), la Cobla Tàrrega (concert conjunt arranjat per a cor i cobla), i ha cantat per als premis Cambra de Comerç de Tàrrega.

El curs 2017-18, la coral ha estat formada per 97 cantants. L'escola ja comptava amb una coral de petits amb prop de 50 cantants, i aquest curs ha estrenat la seva coral de pares i professors amb més de 20 cantants.

La coral s'està consolidant com a un projecte transversal que es basa en l'educació en els valors, el respecte i gust per la música, i la formació artística i acadèmica dels seus integrants, tots en edats compreses entre 10 i 18 anys.

A les 19 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Compra d'entrades en línia, aquí.

També se'n vendran a taquilla de l'Auditori Nacional el mateix dia del concert, una hora abans que comenci, segons disponibilitat i en efectiu.

Coral del Sant Josep de Tàrrega

Cor Rock d'Andorra

ET POT INTERESSAR

ULLNU 24: GIGI MORRALLA B2B HECTOR+

10/05/2024
A les 22 h

Plaça del Poble, Andorra la Vella

Persefone + ONCA · Temporada 2024 de l'Auditori Nacional d'Andorra

04/05/2024
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

Concert de la coral Carol En Musique

04/05/2024
A les 12 h

Espai Columba, Andorra la Vella

Persefone + ONCA · Temporada 2024 de l'Auditori Nacional d'Andorra

04/05/2024
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

COMPRAR

Taller de costura amb Lamlola

27/04/2024
A les 10h

La Capsa, Espais de creació, Ordino

Conta contes "Sant Jordi i la cova del drac"

26/04/2024
A les 18,30h

Biblioteca d'Ordino, Ordino