Temporada 2016 a l'Auditori Nacional. Marina BBFace & The Beatroots
Divendres 27 de maig del 2016
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Marina BBFace & The Beatroots. Nit de rock i soul

Amb la sortida al mercat del primer EP de la banda el 2014, Time To Begin, Marina BBFace & The Beatroots (The Pepper Pots, Sol Lagarto, Chocadelia Int, Electric Gozarela) es consoliden com un dels projectes de referència de l’escena de la música negra espanyola. Time To Begin és el punt de partida d’una formació que va guanyant solidesa i va adquirint personalitat cada dia, amb un impecable directe i la fusió del funk més juganer amb la intensitat del soul i el desvergonyiment del rock.

Després d’un nombre destacable d’actuacions, en festivals com el Black Music Festival i fent de teloners per als Brand New Heavies, havia arribat el moment de la gran revàlida, el primer LP, Still Beating, un disc ple de funk i energia, amb ritmes trepidants i un groove imparable. Amb un so més cru i visceral, Marina BBFace ataca de nou amb una veu única que encaixa a la perfecció en un vestit de gala brodat amb seccions de vent i harmonies soul. 

Sorteig: Les persones que assisteixin al concert podran participar en el sorteig d’una entrada doble per a la 48a Temporada de Teatre d’Andorra la Vella. Consulteu les bases del sorteig aquí.

Enllaços d'interèsMarina BBFace & The Beatroots
Hora:
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada: 15 €
Venda d'entrades a:
Oficina de Turisme d'Andorra la Vella
Oficina de Turisme d'Ordino 

Venda per telèfon: +376 750 100

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Comú d’Andorra la Vella, Comú de Sant Julià de Lòria, Fundació ONCA, MoraBanc Andorra, Illa Carlemany, La Fada Ignorant i RTVASA