Temporada 2016 a l'Auditori Nacional. Antonio Lizana Group
Dijous 21 de gener del 2016
A les 21 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Antonio Lizana Group. Nit de flamenco-jazz

El ritme que neix del poble és el llegat musical que ens atorga una cultura.

Al sud de la península Ibèrica hi ha una forma d’expressió musical carregada de tradició, una història forjada per les diverses cultures que hi van habitar.

La permanència musulmana a la meitat sud de la península durant vuit segles, en l'època de l’Al-Andalus, va deixar una empremta inesborrable que encara segueix latent.

Aquesta influència, juntament amb la d'alguns pobles nòmades, com els zíngars, va donar lloc al que avui dia coneixem com a flamenc. Antonio Lizana s’interessa per les fonts del flamenc des de ben petit a San Fernando, l'illa de Camarón. La inquietud per explorar totes les possibilitats del seu primer instrument, el saxòfon, el porta a formar-se acadèmicament en música clàssica i, més tard, en jazz, i és en aquest procés d’aprenentatge que sent la necessitat de portar el flamenc més enllà, i crea el seu projecte Antonio Lizana Group, en què compon, escriu, canta i toca el saxo, i fusiona la tradició flamenca amb l'avantguarda jazzística.

A l’Auditori Nacional ens presentaran la gira ‘Quimeras del mar’. El grup oferirà un directe vibrant, fresc però intens, amb un missatge d’austeritat i també de festa.

«¡Todo es impactante en Antonio! Su cante, su toque con el saxo, sus composiciones, su banda y lo mejor es que a su arte no se le ven los límites...» Jorge Pardo


Sorteig: 
Les persones que assisteixin al concert podran participar en el sorteig 
d’una entrada doble per a la 48a Temporada de Teatre de Sant Julià de Lòria. Consulteu les bases del sorteig aquí.

Enllaços d'interès: Antonio Lizana 

Hora:
A les 21 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada: 15 €
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyOrganitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Comú d’Andorra la Vella, Comú de Sant Julià de Lòria, Fundació ONCA, MoraBanc Andorra, Illa Carlemany, La Fada Ignorant i RTVASA