Concert ajornat · Guillem Tudó & Big Band Jazz Maresme
Divendres 5 de febrer del 2021
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Concert ajornat. 


Guillem Tudó & Big Band Jazz Maresme


Guillem Tudó, saxofonista i cantant andorrà (Escaldes-Engordany, 1992), amb un recorregut important en l'escena nacional i internacional, presenta per primer cop i a l’Auditori Nacional d’Andorra un espectacle acompanyat de la Big Band Jazz Maresme. 

El programa recull obres dels cantants més importants del swing i del jazz, com ara Frank Sinatra, Tom Jones i Nat King Cole, entre d'altres. 

De segur que gaudireu d'aquesta vetllada i tornareu a viure aquests èxits que perduren al llarg de la història i especialment seleccionats per a l'ocasió.

Part dels beneficis es destinaran a UNICEF Andorra.

Concert ajornat. Per a més informació o aclariment sobre les entrades, podeu contactar amb el Ministeri de Cultura a l'adreça cultura@govern.ad.

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada platea: 20 € · Entrada 1r i 2n pis: 15 €

També es podran comprar entrades a la taquilla de l'Auditori Nacional el mateix dia del concert, una hora abans que comenci, segons disponibilitat i en efectiu.

Organitza
Guillem Tudó

Patrocina
Perfumeries Júlia · Caldea

Col·labora
Crèdit Andorrà · Engel & Völkers · Ebenisteria Jaume · Agència de Viatges Gira Món · Illa Carlemany · Mary et Vous Perpignan · Maido Animals la Seu · Govern d'Andorra · Hotel Coma · Restaurant Tòpic · 'O Bar Ordino · Fanatic Guitars