Nits d'estiu 2020 · Concert de l’ONCA més pintura ràpida
Dissabte 8 d'agost del 2020
A les 20 h
Jardins Casa Areny-Plandolit, Ordino

Concert de l’ONCA més pintura ràpida

Racons del Mediterrani és la proposta del duet Font Bartumeu de l’ONCA, format per Carolina Bartumeu al violoncel i David Font a la guitarra.

Litres i més litres d’aigua rodejada per terra ferma: el Mediterrani, l’illa que queda enmig d’una amalgama cultural inesgotable. I, a cada raconet de terra, una cançó pròpia; a cada port, veles de colors tan diferents. Com si es tractés del cant de sirena, alguns ens quedem a la vora de la mar amb la mirada perduda a l’horitzó i dins nostre ens ressona sempre la mateix pregunta: Què diuen les cançons dels racons de més enllà? Quins colors brillen sota el sol a l’altre costat? Qui són aquells que, allà tan lluny, es pregunten el mateix que jo?

Durant l’actuació, la dissenyadora i il·lustradora gràfica Carol Garrido, amb un estil ple de color que s’ha convertit en la seva signatura inconfusible, amb la qual ha il·lustrat contes infantils, jocs de taula o videojocs, farà una demostració de pintura ràpida que se subhastarà entre els assistents que se la vulguin emportar cap a casa.

 

 

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Reserva prèvia obligatòria al telèfon (+376) 836 908.

Hora:
A les 20 h

Jardins Casa Areny-Plandolit
Jardins Casa Areny-Plandolit
Ampliar mapa

Organitza
Govern d'Andorra