Patxi Leiva - Temporada 2018 Auditori Nacional
Dijous, 28 de juny del 2018
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

PATXI LEIVA 
‘Patxi Leiva en concert’

Patxi Leiva clausura la Temporada gener-juny 2018 de l’Auditori Nacional.

Després de portar la marca d'Andorra fins a la Marató de TV3, el compositor fet i arrelat al Principat Patxi Leiva celebra els seus 20 anys d'artista al país amb una actuació a l'Auditori Nacional d’Andorra.

Per a l'ocasió ens sorprendrà amb un espectacle dissenyat i creat expressament per a l'Auditori. Es tracta d'una formació acústica amb piano, contrabaix, percussió, guitarra acústica, veu femenina i una guitarra espanyola que parla a través de les mans del director musical de la formació, Luís Robisco. El niló de la seva guitarra flamenca ha vibrat en projectes de noms com Paul Carrack, Serrat, Carlos Nuñez i a l'últim disc de Patxi Leiva Alea Jacta Est.

20 anys de trajectòria han donat a Patxi Leiva una maduresa artística que podrem apreciar en el seu espectacle, però sense abandonar del tot el temperament mediterrani i llatí que l’ha donat a conèixer i que l’ha portat a cantar en llocs com l'Auditori i el Liceu de Barcelona, i per països com ara Rússia, Armènia, Itàlia i Suïssa, entre d'altres. 

Una oportunitat única per veure al nostre artista fet a Andorra en el marc més emblemàtic del Principat, l’Auditori Nacional.

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsòl format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada adult: 10 € / Abonament Temporada: 144 € / Abonament Tria: 54 €

Venda d'entrades i abonaments a:

www.cultura.ad
Illa Carlemany

Del 28 de novembre a l'11 de desembre, venda exclusiva de l'Abonament Temporada.
A partir de l'11 de desembre, venda d'Abonament Tria i d'entrades generals

Més informació
www.cultura.ad

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany, Hptel Plaza i Marrugat