El Pot Petit · Temporada 2021 Auditori Nacional d'Andorra

Dissabte 10 d'abril del 2021
Dos sessions: a les 12 h i a les 17 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

Entrada general adult: 10 € · Entrada general infantil: 5 € · Entrada seient VR adult: 5 € · Entrada seient VR infantil: gratuïta · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte

El Pot Petit
Temporada 2021 Auditori Nacional d'Andorra

És l’hora que el públic familiar es diverteixi a l’Auditori Nacional d’Andorra amb la màgia i la il·lusió d’El Pot Petit. Els seus espectacles són molt més que concerts: són funcions participatives plenes de música, teatre, titelles i personatges divertits.

A la Jana, al Pau i a la Melmelada Band els encanta explorar i viure aventures. Aquestes aventures de dins d’El Pot Petit les han convertit en cançons i ara les volen compartir amb tots nosaltres. Nous personatges, vells coneguts i molta música.

Un món màgic i unes cançons que agraden a tothom, grans i petits!

Concert recomanat per a infants de 2 a 8 anys.


Nota:
 Per garantir les mesures de seguretat quant al distanciament social, i evitar encreuaments i aglomeracions de persones, l'Auditori Nacional no habilitarà cap espai per a l'aparcament de cotxets. Us agrairem que deixeu el cotxet al cotxe. 

Al web del Ministeri de Cultura trobareu les mesures de seguretat que cal respectar per accedir a l’Auditori Nacional d'Andorra. 


Helena Bagué Vilà, cantant i actriu (Jana)
Siddartha Vargas, guitarra i actor cantant (Pau)
Pau Oliver, bateria
Tomàs Pujol, baix
Albert Dondarza, piano i violí
Dani López Pradas, saxofon, sintetitzador, guitarra i piano
Mercè Munné, titellaire i cantant
Ariadna Gispert, trompeta
Joni Ripoll, trombó

Dos sessions: a les 12 h i a les 17 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.

Per complir les mesures sanitàries, la capacitat de l’Auditori Nacional és limitada i el sistema només permet la venda de 2 entrades per operació.
S'anirà obrint la venda d'entrades dels concerts esglaonadament i d'acord amb les mesures sanitàries del moment.

Les entrades es poden adquirir:
En línia a través de la web del Ministeri de Cultura
Al punt d'informació del Centre Comercial Illa Carlemany

El dia del concert no hi haurà venda de localitats a taquilla.

www.cultura.ad

Govern d'Andorra

Ambaixada de França a Andorra · Ambaixada d'Espanya a Andorra · Andorra Telecom · Illa Carlemany · Perfumeria Júlia · CISA · Cadena SER · Flaixbac AND · Cadena Pirenaica · Marrugat