CONCERT AJORNAT - Lila Downs · Temporada 2020 Auditori Nacional
Dimecres 13 de maig del 2020
A les 21.30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

CONCERT AJORNAT · Pròximament us donarem més informació

Lila Downs

Lila Downs, ambaixadora de la música i la cultura mexicanes, torna a la càrrega amb el seu nou àlbum, Al Chile. En aquesta producció, la sis vegades guanyadora dels premis Grammy fa un homenatge a un dels ingredients més emblemàtics de la cultura gastronòmica del seu país a través de la barreja de ritmes folklòrics, com el corrido mexicà o la cúmbia colombiana, amb sons electrònics.

Originària d’Oaxaca, Downs és coneguda, a més de per les seves cançons i actuacions carismàtiques, per la faceta d’activista, ja que des del començament ha mostrat amb orgull les arrels indígenes i ha enfocat les lletres a la justícia, la immigració i els problemes de la dona.

Lila Downs canta en espanyol, en anglès i en altres idiomes natius com el zapotec, la llengua nativa de la seva mare. Aparentment, no hi ha res que es resisteixi a aquesta creadora total. La cita a l’Auditori Nacional serà una celebració de més de vint anys de carrera, d’èxit, de compromís i de connexió amb la terra llatinoamericana.

Hora:
A les 21.30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada general: 20 € · Entrada seient VR: 15 € · Entrada amb carnet jove, 15% de descompte
Venda d'entrades a:
www.cultura.ad

Punt d'informació Illa Carlemany
Av. Carlemany, 70
Escaldes-EngordanyMés informació
Ministeri de Cultura i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
promocio.cultural@andorra.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Illa Carlemany · Andorra Telecom