Quim Salvat a la Temporada 2019 de l'Auditori Nacional
Dimecres 8 de maig del 2019
A les 21:30 h
Auditori Nacional d'Andorra, Ordino

QUIM SALVAT – ‘Quan la música pot anar més enllà’

El guanyador del 14è premi Carles Sabater, el cantant i compositor Quim Salvat, actuarà per primera vegada a l’Auditori Nacional!

Quim Salvat ha enregistrat enguany dos videoclips. Gràcies, cançó amb què va guanyar el premi Carles Sabater 2016 i que forma part del seu primer àlbum El meu granet de sorra, que va editar amb l’ajut del Ministeri; i 21 Set, cançó escrita i composta per a l’Associació Andorrana per a la Malaltia d'Alzheimer (AAMA), i que ha enregistrat als estudis Abbey Road de Londres.

Finalista de la segona edició del Concurs de música d’autor LAFI d’Andorra, ha participat també en les dos darreres edicions del Sona 9.

El concert a l’Auditori forma part de la gira 2019 ‘Quan la música va més enllà’, que el portarà per les millors sales de Catalunya, com ara La Mirona, Luz de Gas, Apolo, L’Escorxador, Submarino i Zero, entre d’altres. Quim Salvat ens oferirà un passeig per totes les seves cançons amb alguna versió extra. Acompanyat per la seva banda dalt de l’escenari, viurem la seva història en primera persona.

Hora:
A les 21:30 h

Auditori Nacional d'Andorra
L'Auditori Nacional d'Andorra, situat al poble d'Ordino, és un edifici que data de començament dels anys 30, i està situat al costat de la Casa Museu d'Areny Plandolit.
L’edifici està dividit en cinc plantes que corresponen a un subsol format per dos nivells, on hi ha una zona de magatzem, els camerinos, els lavabos i una zona polivalent que té diversos usos en funció de l'acte que es faci.


Ampliar mapa
Entrada plena: 8 € · Entrada VR: 5 € · Carnet jove: 15% descompte amb la compra anticipada d'entrades

Venda d'entrades a:
www.cultura.ad
I
lla CarlemanyMés informació
Ministeri de Cultura, Joventut i Esports
Acció Cultural 
www.cultura.ad
promocio.cultural@andorra.ad
Tel.: +376 875 708

Organitza
Govern d'Andorra

Col·labora
Hotel Plaza · AndorraTelecom · Marrugat · Illa Carlemany