Bibliovacances Pasqua 2019
Dimarts 23 d'abril del 2019 - Dijous 25 d'abril del 2019
A les 17 h
Biblioteca Comunal Universitària, Sant Julià de Lòria
Bibliovacances Pasqua 2019

Bibliovacances Pasqua 2019

Dilluns 15 d'abril:
Contacontes A de Brossa, a càrrec d'Assumpta Mercader.

Sinopsi: El poeta Joan Brossa jugava i feia màgia amb les lletres i les paraules. Tenia una imaginació extraordinària que li permetia crear a partir d’objectes quotidians o, simplement, a partir d’un mot. “A de Brossa” és un proposta que neix amb la voluntat de presentar el poeta als infants però, sobretot, neix amb ganes d’encomanar el plaer de jugar i divertir-se amb les lletres, les paraules i els objectes.
 
Per a infants a partir de 5 anys i acompanyants.
 
Dimarts 16 d'abril: Taller de creació, a càrrec de la Biblioteca.
 
Per a infants a partir de 3 anys i acompanyants.

Dimecres 17 d'abril: Contacontes Els calaixos del cel, a càrrec d'Ada Cusidó.

Sinopsi: Jo tinc una filla, és petita sabeu? Es diu Greta. A vegades a la nit té una mica de por de la foscor, però per sort la lluna li deixa un somni sota el coixí, perquè el somni tota la nit. Avui la lluna m'ha convidat a sopar a casa seva i m'ha regalat un somni per la Greta, el tinc a la butxaca. Segur li agradarà. El voleu veure? Però sabeu com he pujat fins al cel? Tinc un secret que us l'explicaré fluixet: sé d'una petita flor que s'enfila cel amunt i si t'hi agafes, pots arribar fins als núvols. Un conte en el què passejarem per un trosset del cel, entre els núvols, la pluja, els estels i la lluna!! Portaré una maleta plena de somnis i una faldilla de llum, on hi ha trossets del cel enganxats.
 

Per a infants a partir de 3 anys i acompanyants.

Dimarts 23 d'abril: Contacontes La meravellos medecina d'en Jordi, a càrrec de Jordina Biosca (A la plaça Laurèdia. En cas de mal temps, al vestíbul del Centre cultural i de congressos lauredià).

Sinopsi: En Jordi té la sort de viure en una masia preciosa, enmig del camp, en silenci, animals per totes bandes i uns pares que se l’estimen molt. Però també té la mala sort que la iaia Dolors visqui a la mateixa casa que ell, que els seus pares i que tots els animals de la granja. Ell no ho hagués volgut mai, és clar, però un dissabte al matí els pares el van deixar sol amb la iaia i es clar, ell no ho volia però…, el que va passar, és el que va passar! Una bomba de rellotgeria!

Per a infants a partir de 5 anys i acompanyants.

Dimecres 24 d'abril: Contacontes Bibliòfilus, a càrrec de Ruskus Patruskus.

Sinopsi: La mainada riurà i participarà amb aquesta divertida activitat de dinamització de la lectura. I és que en aquesta obra hi ha pirates, bruixes, mans que parlen i molta imaginació! Bibliòfilus és un espectacle educatiu en el qual el teatre, la màgia i els titelles són els mitjans per fomentar l’hàbit de la lectura en els infants, despertar-los l’amor pels llibres i encoratjar-los a visitar regularment la biblioteca. De la mà de Ruskus Patruskus, els infants descobriran la fantasia dels contes, la intriga de les novel·les de misteri i la màgia que s’amaga dins els vells llibres d’encanteris.

Per a infants a partir de 3 anys i acompanyants.

Dijous 25 d'abril: Taller de creació, a càrrec de la Biblioteca.

Per a infants a partir de 3 anys i acompanyants.

 

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
Cal fer reserva prèvia:
Tel. 744 044
A/e: biblioteca@comusantjulia.ad

Nombre de places:
Les places són limitades

Hora:
A les 17 h

Biblioteca Comunal Universitària


Activitat gratuïta

Més informació
Telèfon: 744 044
A/e: biblioteca@comusantjulia.ad

Organitza
Comú de Sant Julià de Lòria