La Purito 2019
Diumenge 4 d'agost del 2019
Plaça de la Germandat, Sant Julià de Lòria, Encamp

Com en les edicions anteriors, la Purito Andorra - Gran Premi Andbank congregarà aficionats al ciclisme de diversos països.

Aquesta marxa cicloturista, impulsada pel ciclista Joaquim Rodríguez Oliver i que enguany se celebrarà el dia 4 d’agost, està oberta a ciclistes de tots els nivells, que es poden apuntar a un dels tres recorreguts proposats: 145 km i 5.200 m de desnivell +; 80 km i 3.500 m de desnivell +; i 28 km i 1.700 m de desnivell +.

Des de la 1a edició, el traçat de 145 km de la Purito Andorra - Gran Premi Andbank ressegueix el recorregut de la mítica etapa reina de La Vuelta Ciclista a Espanya del 2015, l’onzena, considerada per molts l’etapa més dura de la història de la ronda espanyola.

Joaquim Rodríguez va tenir l’ocasió de completar-la en aquella edició, tot i que el triomf d’etapa va ser per a l’alabès Mikel Landa.

Sortida a Sant Julià de Lòria i arribada als Cortals d’Encamp (2.083 m). Ports de muntanya de pas: collada de Beixalís, coll d’Ordino, alt de la Rabassa, coll de la Gallina i alt de la Comella.

Telèfon/adreça de contacte per a inscripcions:
https://www.puritorodriguez.com

Plaça de la Germandat

Ampliar mapa

Més informació
https://www.puritorodriguez.com